Microsoft Office 365

Nog een last minute to do? Teamwerk kan je redden!

Ook altijd tijd te kort? Dan is teamwerk dé oplossing om het werk te laten vooruitgaan. Met Office 365 werk je allemaal samen aan dat belangrijke project. In realtime en zonder geknoei.

Stel je voor: binnen een uurtje last minute presenteren bij een grote klant, maar je slides zijn nog niet orde. Hoog tijd om je teamgenoten en Office 365 in te schakelen. Zo kan jij al naar de meeting vertrekken, terwijl Els nog gauw een inleiding schrijft. Bart controleert intussen het budget en Ann voegt nog wat foto’s toe. Resultaat: omdat je met Office 365 altijd en overall documenten kunt maken, bewerken én delen, staat er een nieuwe versie voor je klaar nog voor je bij je klant de parking oprijdt. Ontdek deze en nog meer voordelen van Office 365 bij een gespecialiseerde partner of probeer meteen een maand gratis!

Probeer Office 365 gratis
Surface Pro 3

Windows 10 Pro: het beste Windows ooit!

Flexibiliteit, productiviteit, veiligheid, … Als het gaat over wat belangrijk is voor je bedrijf, wil je altijd 10 scoren over de hele lijn. Welke keuze is er dan logischer… dan een upgrade naar Windows 10 Pro?

Bijna perfect is niet genoeg, want voor je bedrijf wil je alleen het beste. Met Windows 10 Pro is dat dan ook precies waarvoor je kiest. Eén vertrouwde en herkenbare werkomgeving, welk toestel je ook gebruikt. Dezelfde apps en toepassingen op je desktop, laptop, tablet en smarthpone. Efficiëent, gebruiksvriendelijk en waterdicht beveiligd. Wil je een besturingssysteem dat net zo ‘pro’ is als jij zelf? Dan heb je nog nooit iets beters gezien dan dit!

Upgrade gratis naar Windows 10 Pro
Surface Pro 3

Sneller werken dan je schaduw met de tablet die je laptop vervangt

Met Microsoft Surface ben je even goed gewapend als met een laptop én een tablet! Da’s pas een échte 2-in-1!

Thuis, op kantoor of on-the-go: je wilt zonder tijdverlies je ding kunnen doen. Jij bent dan ook een echte Mobiele Marianne (of een Mobiele Jean-Marie), voor wie geen uitdaging te groot is. Jouw ultieme efficiëntie-wapen: een toestel dat uitblinkt in alle omstandigheden, zonder compromissen te sluiten. Je zweert dan ook bij de enige echte Microsoft Surface, omdat hij alle voordelen van een laptop en een tablet combineert. Je kickt op zijn krachtige Intel CoreTM processor, je houdt van zijn topprestaties met Windows 10 en je wordt wild van zijn ontelbare handige apps. Dat je hem ook nog eens makkelijk mee kunt nemen? Dat is voor jou essentieel!

Meer weten over Surface Vind nu uw partner
Windows Azure

Veiliger én voordeliger werken?

Daar helpen we je graag mee. Ons slim cloudplatform Microsoft Azure maakt een online back-up van al je bestanden. Gedaan met dure servers kopen!

Data die verloren gaat door een gecrashte harde schijf of verloren laptop: het is een kleine nachtmerrie. Maar dankzij de cloud moet je hiervoor je slaap niet meer laten.

Microsoft Azure is alles wat je nodig hebt. Een back-up van al je gegevens of apps of websites hosten? Het kan allemaal met één muisklik! Bovendien kan je snel inspelen op veranderingen door je serverruimte in te krimpen of uit te breiden. Zo betaal je enkel wat je gebruikt, en geen cent meer.

Een gespecialiseerde partner bij jou in de buurt geeft je er graag meer uitleg over Azure.

Ontdek Azure
CRM Online

Kom meer te weten over je klanten

Ken jij je klanten écht stuk voor stuk? En weet je wat ze willen? Het is gouden info waar je enorme voordelen uit kan halen.

Het is belangrijk om dicht bij je klanten te staan. Zowel online als in het echte leven. Zo heb je altijd een streepje voor op de concurrentie. Want goed luisteren en gebruik maken van de juiste tools, geeft je de mogelijkheid om jouw klanten de antwoorden te geven waarop ze wachten.

Gelukkig kan je hiervoor rekenen op CRM-toepassingen. Microsoft Dynamics CRM Online helpt je om kostbare relaties met je klanten op te bouwen én er het maximale uit te halen. Er is altijd een gespecialiseerde partner die je kan helpen. Of je kan Dynamcis CRM gewoon zelf online ontdekken natuurlijk.

Ontdek CRM online
Windows Server 2012

Beveilig je bedrijf, ook online

Met verouderde software werken, doet de kans op cyberaanvallen stijgen. Met nieuwe software ben je beschermd zonder dat je zelf iets hoeft te doen.

Als je ‘s avonds je bedrijf verlaat, trek je de deur stevig achter je dicht en doe je ze op slot. Dus waarom zou je de IT-deur wagenwijd laten openstaan? Wist je dat de kans op cyberaanvallen groter is als je nog met Windows Server 2003 werkt in plaats van met Windows Server 2012 R2? Het verouderde Windows Server 2003 wordt vanaf 14 juli 2015 immers niet meer ondersteund.

Het mooie aan Windows Server 2012 R2 is dat je niks hoeft te doen om alle data en documenten, waar je zo hard aan hebt gewerkt, te beveiligen. Zo trek je elke avond met een gerust gemoed de deur achter je dicht. Meer weten? Een gespecialiseerde partner helpt je graag oplossingen zoeken op maat van jouw bedrijf.

Hoe gevaarlijk is verouderde software?

Lees meer Bekijk de infographic

Meer weten over #ModernBiz? Volg ons op