Probeer Office voor Windows 10

Jean-Benoit Van Bunnen

09-06-2015

Wist je dat de volgende versies van Word, Excel, PowerPoint, Outlook en OneNote ook beschikbaar zijn voor jou als je de preview versie van Windows 10 al op je pc, laptop of tablet geïnstalleerd hebt? Een overzicht!

Touch- en mobielvriendelijke ervaring

Dankzij deze ‘universele’ Office apps kun je je werk overal meenemen en uitvoeren, waar je ook bent. Het goede nieuws is dat je zelfs geen toetsenbord of muis meer nodig hebt want deze apps zijn geoptimaliseerd voor touch- en mobiel gebruik, zelfs op kleine schermen zoals die van je smartphone of tablet!

Omdat deze apps ‘universeel’ zijn bieden ze je dezelfde consistente ervaring, ongeacht van op welk toestel je werkt. Je kan naadloos overgaan van een Word document bewerken op je pc en er daarna aan verder werken vanop je smartphone. Handig!

Word voor Windows 10: documenten die er goed uitzien kun je eenvoudig maken en bewerken met Word natuurlijk. Je kunt de tekst nakijken of de lay-out aanpassen en vervolgens jouw werk delen met anderen, zelfs in real time.

WordWin10

Excel voor Windows 10: gebruik Excel om spreadsheets te maken en updaten, om nieuwe inzichten te krijgen in je data en deze te visualiseren met grafieken. Dankzij de optimale touch-ondersteuning zul je dit zelfs gemakkelijk zonder je muis of toetsenbord kunnen doen. Je zult ze na een tijd niet eens meer missen wanneer je een rij cellen selecteert of je taartdiagram aanpast.

ExcelWin10

PowerPoint voor Windows 10: geweldige presentaties maak en bewerk je met PowerPoint, ook in de Windows 10 versie. Gebruik de ‘Presenter View’ om je voor te bereiden en gebruik ‘Ink Tools’ om je slides in real time aan te passen, zodat je publiek echt ziet je weet waar je het over hebt.

PPTWin10

OneNote voor Windows 10: noteer al je gedachten, ideeën en to do’s met de nieuwe versie van OneNote. Samenwerken met collega’s, vrienden of studiegenoten is nog nooit zo makkelijk geweest dankzij gedeelde OneNote notitieblokken.

OneNoteWin10

Outlook Mail en Outlook Calendar voor Windows 10: een mail opmaken is nog nooit zo gemakkelijk geweest dankzij de vele opties die de ingebouwde Microsoft Word in Outlook je biedt. Je kunt snel tabellen, foto’s, opsommingen en kleuren gebruiken om duidelijk te maken wat je bedoelt. Bovendien kun je inbox netjes houden door gebruik te maken van Nieuwe touch handelingen die je helpen je mails te lezen, sorteren en archiveren.

OutlookWin10

Deze nieuwe Office apps zullen al gratis geïnstalleerd zijn op smartphones en tablets die draaien op Windows 10, en zijn beschikbaar om te downloaden vanuit de Windows Store voor andere toestellen. Bekijk een demonstratie van Office voor Windows 10:

Zin om deze Office apps al eens uit te testen? Installeer de Windows 10 preview versie en zoek daarna naar de Word Preview, Excel Preview and PowerPoint Preview in de nieuwe Windows Store Beta.